ينهار اسود الاستهتار وصل لكده!!!!

3
0
كشف أحمد البرعي وزير القوى العاملة المصري عن اختفاء 436 مليار جنيه من ميزانية مصر.
وقال البرعي على هامش مشاركته بمؤتمر العمالة المصرية بالاسكندرية الأربعاء: إن الحكومات التي تسلمت الحكم بعد الثورة فوجئت باختفاء تلك الأموال من الميزانية، حيث إنها مسجلة على الورق فقط، إنما في الواقع لا يعرف أحد أين ذهبت هذه الأموال؟.
وحذّر الوزير من انهيار الوضع الاقتصادي في بلاده بسبب الإضرابات الفئوية التي تعطل الانتاج، وقال: إن مصر اصبحت بالفعل على وشك الإفلاس، ولا يتحمل الوضع الاقتصادي المزيد من الاعتصامات والإضرابات خاصة العمالية منها.
وأضاف: ارتفع الدين الداخلي إلى تريليون جنيه وكل ذلك ينبئ بانهيار اقتصادي إن لم تتوقف الإضرابات والاعتصامات مطالباً الجميع بالتركيز في دفع عجلة الإنتاج.

 

إضافة منذ 13 عام
Eng Ahmed
7237
غير محدد

التعليقات

الباشمهندسة منذ 13 عام
ربنا يصلح الحال ويهدي الناس اللي مش مقدرة الموقف اللي البلد بتمر بيه
bigestman منذ 13 عام
مبلغ ال436 مليار اللي ضايعين دول دي فلوس المفروض انها مستقلة عن ميزانية الدولة لانها فلوس التامينات الاجتماعية ولما وزير مالية النظام السابق فلس خزينة الدولة قامو خدوا الفلوس دي ودخلوها ميزانية الدولة وللاسف اللي كان مسئول بالكامل عن الموضوع ده مازال يعمل في الحكومة الحالية
loleta1 منذ 13 عام
+1 حسبي الله ونعم الوكيل
Eng Ahmed منذ 13 عام
طب وازاى يعنى تبقى العمليه سايبه اوى كده ده الواحد لما كان بياخد 2 جنيه مصروفه من ابوه كان بيسالو صرفتهم فايه فمابالك بى 436 مليااااااااااار !!!!!!!
loleta1 منذ 13 عام
يمكن عشان من الدوله يعني (مامته)فيبهدلها وهي تعدي وكمان سايباه مسئول شفتوا دلع الأمهات
Eng Ahmed منذ 13 عام
اه صح عندك حق بس ليه هى حنينه عليه وقاسيه علينا كلنا مش ده امنا كلنا بردو المفروض تدلعو شويه واحنا شويتين تلاته لحسن احنا فين وفين لما بنشوف دلع !!!!!
loleta1 منذ 13 عام
لأ ماهي سابتنا للبطه السوده ،يعني معقوله تسيبها تزعل
Eng Ahmed منذ 13 عام
يالا هى شكلها كده الواحد هيعمل احتراف خارجى 🙂
zedony.com - A mmonem.com production. Privacy Policy